Balans herstellen en patronen doorbreken

Als je je gezond en vitaal voelt ben je in balans. Ziek zijn is een vorm van uit balans zijn. Het lichaam geeft op allerlei mogelijke manieren aan dat de balans verstoord is. Dit noemen we symptomen, klachten. Lichamelijke en/of geestelijke klachten zijn de alarmbellen die gaan rinkelen als je uit balans bent.

Heb je voor het eerst ergens last van, luister je goed naar je lichaam en gaan klachten snel weer over, dan is er niets aan de hand. Komen klachten terug, al of niet uitgebreid met meer alarmbellen, dan kan het soms moeilijk zijn om zelf de balans weer te herstellen. Rust alleen is dan niet meer genoeg.

Er is een complex aan symptomen ontstaan die elkaar allemaal op een negatieve wijze beïnvloeden. Dit complex, dit patroon is moeilijk in je eentje te doorbreken.

Daarom is externe hulp nodig om de balans te herstellen. Daarvoor beschik ik over de volgende mogelijkheden: Elektroacupunctuur volgens Voll, Klassieke Homeopathie, Bio-resonantie en NLP / Coaching. Door deze afzonderlijk of in combinatie in te zetten, proberen we gezamenlijk de balans te herstellen en de verstorende patronen te doorbreken. Zodat je je weer volledig gezond en vitaal voelt.

Bel 026-363 41 70 / mail voor meer informatie of om een afspraak te maken.

 

Ziek van je Mobieltje?

De frequenties die een mobiele telefoon uitzendt kunnen storend werken op je lichaam. Het kan al helpen om de telefoon verder van het hoofd af te houden tijdens het bellen, of een headset te gebruiken. Zeker niet de mobiele telefoon de hele dag op het lichaam dragen, in de broek- borstzak of BH.

In het filmpje wordt ook uitgelegd waarom.


Straling toch schadelijk

Bij monde van prof. dr. ir. Michiel Haas heeft het kennisplatform Elektromagnetische Velden (EMV) onlangs uitgesproken dat er wel degelijk voldoende aanwijzingen zijn dat straling van ondermeer mobiele telefoons, zendmasten en wifi schadelijke effecten kan hebben en dat de Gezondheidsraad de Nederlandse regering zou moeten aanbevelen om voorzorgsmaatregelen te nemen.

Prof. dr. ir. Michiel Haas doet zijn opmerkelijke uitspraken in een video die online gezet is door het kennisplatform EMV, maar die formeel afkomstig is van de klankbordorganisatie Kennis over EMV.